Etiqueta: Gall del Penedès
El cap de setmana d'abans de Nadal a Vilafranca és sinònim de fira. De fira tradicional i històrica al voltant del patrimoni gastronòmic i...
La Botifarra d’Ou elaborada per la Embotits Mallart, de la Fundació Mas Albornà de Vilafranca, ha obtingut la menció del Jurat en la 6a...
foto de portada: Cristina Domingo
Aquest cap de setmana tindrà lloc la 356a Fira del Gall de Vilafranca. Serà una edició molt especial, diferent de...
Aquest matí el Consell Comarcal de l'Alt Penedès ha acollit la presentació d'un nou producte de gastronomia local, el paté rústic de Gall del...
El Consell Comarcal de l'Alt Penedès, l'Ajuntament de Vilafranca, el Consell Regulador de la IGP del Gall del Penedès i la Fundació Alícia, un...
... Fira del Gall
Dissabte i diumenge el parc de Sant Julià acollirà la Fira del Gall. Serà el desè any que se celebra en...
La Fundació Alícia, dedicada a investigar productes i processos culinaris, començarà a desenvolupar un treball per posicionar el Gall del Penedès i el seu valor...
Els galls del Penedès, els ànecs, galls de pagès, pollastres, galldindis, etc., és a dir, totes les parades d’aviram, compatiran el primer nivell del...
La cuina penedesenca comença una etapa nova de promoció continuada mitjançant el Penedès Tasta’l, que ha editat un prospecte de cuina de temporada, en...
La Fira del Gall, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de desembre, posarà a la venda els primers Galls del Penedès amb...
La Fira del Gall 2016 de Vilafranca ja té dates, 17 i 18 de desembre, com sempre el cap de setmana previ a Nadal....